Skip to content

Frække nissepiger tegninger gode jokes om kvinder

frække nissepiger tegninger gode jokes om kvinder

Frække vitser eller frække jokes leverer en række sex-fixerede og sjofle vitser på en lummer Når en mand snakker sjofelt til en kvinde, så er det sexchikane. Jokes om kvinder, vittigheder, vitser Her finder du de bedste og sjoveste jokes om kvinder. Læs dem alle sammen her hos sjove- idleburg.eu Mangler: nissepiger ‎ tegninger. Jokes om kvinder - er et gammel fænomen der stammer fra gamle dage hvor kvinden var husgående, Mænd og kvinder er på lige vilkår og en mand kan ligeså godt være husgående som en kvinde. . Frække jokes Mangler: nissepiger ‎ tegninger.

Videos

KVINDER! - Jokes og Vittigheder #4 Julejokes. Hvorfor findes der kun snemænd og ikke snekvinder? Fordi det kun er mænd der er dumme nok til at stå ude i sneen en hel vinter. Juleaften ringede. Frække vitser eller frække jokes leverer en række sex-fixerede og sjofle vitser på en lummer Når en mand snakker sjofelt til en kvinde, så er det sexchikane. Jokes om kvinder, vittigheder, vitser Her finder du de bedste og sjoveste jokes om kvinder. Læs dem alle sammen her hos sjove- idleburg.eu Mangler: nissepiger ‎ tegninger.

Frække nissepiger tegninger gode jokes om kvinder - 2014-2016

Sjove jokes, vister og vittigheder. Kondomindkøb — Jeg vil gerne have kondomer. Manden ligger og knepper kvinden ret voldsomt, da han hvisker hende i øret: Nej, jeg sov skam rigtigt. frække nissepiger tegninger gode jokes om kvinder

0 thoughts on “Frække nissepiger tegninger gode jokes om kvinder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *