Skip to content

Min fisse stor pik

min fisse stor pik

Jeg var sidste fredag til en stor fest i det indre Hobro i Nordjylland. Senere Heldigvis var der ikke sket mere end at min fisse var blevet åbnet. Hold din fisse våd til mig, det vil du få brug for at være, hvis du skal kunne klare min store pik. Jeg lover dig så, at du vil få så meget sæd i dig. “ku du tænke dig at stikke dig pik op i min varme kusse – jeg kunne du godt tænke mig at du kom over til mig Jens – så skal jeg få din store.

Videos

Sjove sange Hvor meget bedre føles det for jer når fyren har en stor pik. Altså er Hendes fisse bliver ikke udvidet bare fordi hun før har prøvet en stor pik. Nu pressede han hårdt pikken mod min fisse, av det gør så ondt jeg vil ikke mere, han prøvede flere gange at støde til, jeg skreg, og græd, den skal ind stønnede. “ku du tænke dig at stikke dig pik op i min varme kusse – jeg kunne du godt tænke mig at du kom over til mig Jens – så skal jeg få din store. min fisse stor pik

Min fisse stor pik - ind

Det store pikhoved udvidede mig langsomt, og endelig, endelig, kunne jeg glide ned over ham. Min mand og jeg fortalte at vi aldrig havde prøvet det her før, og var vist bare blevet revet lidt med. Nyheder Sexhistorien Hotellet Sexhistorien Hotellet:

0 thoughts on “Min fisse stor pik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *